Qui som?

ARQUITASA és una Societat de Taxacions Homologada Banc d’Espanya. nº 4.404, fundada per els Col·legis d’Arquitectes d’Espanya,  totalment independent, sense vinculació amb entitats financeres ni grups empresarials, asseguradors, industrials o d’altra mena. Aquesta característica conforma un dels trets distintius de la societat, fins al punt de mantenir-se com la major empresa independent del sector a Espanya, tant en volum com en nombre de taxadors.

ORIGEN DE LA SOCIETAT
Es constitueix la Societat l’any 1.990 encara que no comença la seva activitat fins a l’any 1992. El 3 de febrer d’aquell mateix any aconsegueix la classificació al Banc d’Espanya amb el núm. 4.404 del Registre Especial de Societats de Taxació, que atorguen a les seves taxacions plena validesa al Mercat Hipotecari. En l’actualitat es troben integrats a ARQUITASA la totalitat dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya i Asemas. Des de Juny de 1998 pertany a ATASA (Associació professional de Societats de Valoració).

OBJECTIUS I RAÓ DE SER D’ARQUITASA
Neix per tal d’omplir un buit en l’àmbit de l’activitat professional dels arquitectes taxadors, oferint al mercat valoracions de la màxima qualitat tècnica, objectivitat i independència.

ELS ARQUITECTES I ARQUITASA
Els Arquitectes, per la seva formació, coneixements, experiència professional i visió global del mercat immobiliari han estat des de sempre els més rigorosos tècnicament i els valoradores més destacats immobiliaris.

Recollint la voluntat de gran nombre d’arquitectes, experts valoradors immobiliaris i en primera línia dels professionals d’aquesta activitat, els Col·legis d’Arquitectes, van voler potenciar un camp d’activitat que és pròpia i inherent als Arquitectes, dotant-los dels mitjans tècnics, organitzatius i financers que permeten aflorar i conduir els seus coneixements en una matèria que els és específica :  La valoració immobiliària

Els arquitectes, per la visió global del mercat que els confereix el contacte directe amb el producte immobiliari disposen de formació, coneixements i experiència professional que els capacita com a col·lectiu destacat per a la realització d’aquestes tasques amb garantia de rigor. L’arquitecte entén la valoració immobiliària com una activitat seriosa, compromesa i molt professionalitzada, i malgrat això no exclusiva i per tant volgudament compatible amb altres activitats relacionades amb l’urbanisme, l’edificació i l’arquitectura en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *