104_QueesSAREB_ctPer María Alonso Vecino , Social Media Director a Kreab Gavin Anderson
En els últims mesos, gran part dels usuaris que arriben a la web de Sareb des de les 20 primeres posicions de Google ho fan amb recerques com “la sareb ” , ” banc sareb ” o ” banc dolent Sareb “. Aproximadament un 46 % dels usuaris que arriben al portal des de Google ho han fet a través d’una recerca que conté el terme ” banc” , malgrat que no es tracta d’una entitat financera, el que revela el desconeixement general que existeix sobre aquesta entitat.

Sareb no és un banc, sinó una societat de gestió d’actius. No té fitxa bancària, i per tant no concedeix hipoteques, ni opera com un banc. La seva funció és la venda dels actius procedents de la banca que ha rebut ajudes, buscant la màxima rendibilitat i reduir al mínim el cost que per al contribuent pugui tenir aquesta ajuda.

Malgrat aquesta circumstància, els usuaris d’Internet es refereixen a Sareb molt habitualment incloent el terme ” banc”. De fet, ho fan en un 40% de les ocasions, segons l’anàlisi de mencions de Sareb en espanyol en mitjans digitals en els últims tres mesos. A més, una de les cerques més habituals a Google és l’expressió: “què significa Sareb”. Amb totes aquestes dades, Sareb ha elaborat un vídeo molt breu amb l’objectiu d’aclarir els dubtes més freqüents sobre l’entitat.

Pot veure el vídeo a la web de Sareb

Notícies relacionades:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *