139_arg_g

Una quarta part dels 75.000 argentins censats a Espanya viuen a Catalunya, uns 13.000 d’ells a Barcelona. Entre ells, i els que han tornat a Argentina, compten amb nombroses propietats a l’Estat Espanyol i actualment es poden trobar en procés de regularització de les seves propietats a l’estranger.

Amb aquesta finalitat, l’ “Administración Federal de Ingresos  Públicos de Argentina (AFIP)” els sol·licita:

Original y Copia de 2 tasaciones expedidas por prestadores habilitados para realizar servicios inmobiliarios (por ejemplo: inmobiliarias, martilleros)

Informem que a Espanya la competència per a l’emissió de taxacions oficials recau en les Societats de Taxació Homologades al Banc d’Espanya i/o els arquitectes taxadors pèrits judicials. Ens plau informar als interessats que els nostres taxadors són pèrits judicials i la societat ARQUITASA és una Societat de Taxacions homologada inscrita en el registre especial de Societats de Taxació del Banc d’Espanya amb el número 4.404 des del 3 de Febrer de 1992, amb capacitat per emetre informes amb validesa per a les diverses finalitats previstes a la normativa vigent.

Pressupost de taxació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *