Sempre que el causant no hagi realitzat partició de l’herència en testament, els hereus hauran d’afrontar la difícil tasca de posar-se d’acord en una justa repartició del cabal relicte, això és, els bens patrimonials que formen part de l’herència. Per a conèixer un valor fiable dels bens immobles que hi concorren es farà imprescindible comptar amb els serveis d’un advocat i d’una Societat Taxadora de prestigi que garanteixi fiabilitat i imparcialitat, generant plena confiança a  les parts implicades.

En els darrers temps, hem vist incrementada l’activitat d’ARQUITASA en aquest camp gràcies a la nostra professionalitat i particularmental tracte directe entre advocat i arquitecte que ens ha consolidat, a parer de molts, com a la millor opció per valorar herències. Agraïm als nostres clients la seva confiança i convidem als millors bufets a contactar amb nosaltres per presentar els nostres serveis.

ARQUITASA, Societat de Taxacions dels Col·legis d’Arquitectes, està especialitzada en valoracions de qualitat i complexitat per a administracions públiques, advocats i particulars en situacions que requereixen una estricta imparcialitat. La  qualitat de les taxacions que efectua ARQUITASA garanteix unes valoracions tècniques objectives i fiables, no únicament per la independència dels seus Arquitectes Superiors, sinó també per el rigorós control tècnic que presideix totes les seves actuacions.

ARQUITASA  està  inscrita en el Registre Oficial del Banc d’Espanya des de l’any 1992 amb el número 4.404

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *