115_OFICINES_G

En els primers sis mesos de 2015 a Barcelona s’han invertit fins a 158 milions d’euros en oficines, un volum inferior en un 24% al mateix període de l’any 2014. Obtenim un resultat equivalent si ho comparem únicament per trimestres, doncs en aquest darrer trimestres s’han tancat tres operacions fins un total de 65 milions d’euros, just un 25% menys que en període equivalent de 2014. Aquestes importants operacions són la seu de CD a Còrsega, 331 comprada per Platinum Estates, la seu de Revlon a WTC Almeda Park per Standard Life i Joan Miró, 21 per el Grup Lar.

La probable explicació d’aquest descens és la manca d’edificacions de gran superfície a la venda ja que, segons JLL, el producte a la venda a Barcelona no cobreix ni la desena part de les peticions de compra dels inversors. Tot i així, la previsió per a final de 2015 és arribar a una inversió en oficines a Barcelona de 500 milions d’euros.

Pel que fa a la rendibilitat, actualment la rendibilitat prime es calcula en un 5% aquest trimestre arribant a nivells de 2008 i continuant amb pressió a la baixa.

Font: Observatorioinmobiliario

Pressupost Taxacionshttps://www.arquitasacatalunya.cat/sol%C2%B7licitud-de-taxacio-2/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *