El Col·legi d’Arquitectes ha rebut, a través del Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE), informació del Ministeri d’Economia i Competitivitat sobre l’Avantprojecte de Llei de Serveis Professionals, que preveu una modificació de la Llei d’Ordenació de l’Edificació per estendre les atribucions per projectar i dirigir obres als enginyers amb competències en edificació.

L’aprovació d’aquesta desregulació legislativa suposaria un agreujament important de les condicions en l’exercici de la professió d’arquitecte, dificultant encara més la situació actual i destruint bona part de les perspectives de futur. Alhora, comportaria renunciar a un model que ha fet de l’arquitectura el referent per edificar i definir les ciutats.

Davant el que suposaria la modificació legislativa esmentada, el Col·legi d’Arquitectes, en coordinació amb el CSCAE, col·legis professionals, escoles d’arquitectura i associacions vinculades amb l’arquitectura, està desplegant les accions necessàries en defensa de l’arquitectura i la tasca dels arquitectes, de les quals s’anirà informant oportunament.

Font: COAC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *