Com hem anunciat en anteriors ocasions quan finalitzi aquest any s’hauran acabat també un seguit d’atractius fiscals per a la compra d’habitatges.  Aquest fet i la sensació que el preu de l’habitatge podria haver tocat fons fa que per a molts sigui arribada l’hora de comprar.
Aquells que tinguin intenció  d’aprofitar la darrera oportunitat de comprar amb l’IVA al 4% i beneficiar-se de la deducció per habitatge habitual podrien no arribar  temps si no han començar ja els tràmits amb la seva entitat bancària. Els que sí que ho han fet s’estan trobant amb un alentiment de les gestions dels bancs que realitzen cada vegada més verificacions i anàlisis i fins i tot hi ha entitats que han delegat aquests tràmits a gestories externes.

Des d’ ARQUITASA recomanem:
–    Preparar per avançat els documents necessaris (Nòmines, Declaracions de renda,…)
–    Iniciar els tràmits en diverses entitats
–    Obtenir des del primer moment una taxació amb finalitat de garantia hipotecària emesa per una Societat de Taxacions Homologada al Banc d’Espanya

Sol·licitud de Pressupost

Els recordem que ARQUITASA és una Societat de Taxacions inscrita en el registre especial de Societats de Taxació del Banc d’Espanya amb el número 4.404 des del 3 de Febrer de 1992, amb capacitat per emetre informes amb validesa per a les diverses previstes a la normativa vigent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *