L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona ha renovat la seva pàgina d’ofertes Club ICAB. La nova pàgina s’estructura les oportunitats en sis diferents categories:  novetats, oportunitats, regals, top vendes, top cupons i top online, a la vegada que facilita la cerca d’ofertes per paraules clau o per proximitat al codi postal de l’usuari , i tot amb un renovat i atractiu disseny.

ARQUITASA, Societat de Taxacions dels Col·legis d’Arquitectes, hi continua present i agraeix al Club ICAB la renovació de la seva confiança en els nostres serveis.

Si ja ets client nostre i consideres que ho mereixem et convidem a utilitzar la nova opció per valorar ofertes i/o deixar comentaris:  Valorar ARQUITASA.

Us recordem que ARQUITASA és una Societat de Taxacions homologada inscrita en el registre especial de Societats de Taxació del Banc d’Espanya amb el número 4.404 des del 3 de Febrer de 1992, amb capacitat per emetre informes amb validesa per a les diverses finalitats previstes a la normativa vigent. Podeu fer la vostra sol·licitud de pressupost complimentant el formulari o descarregant el full específic del club ICAB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *