La SAREB (Societat de Gestió d’Actius procedents de la Reestructuració Bancaria) ha iniciat la venda dels immobles de les entitats nacionalitzades. De moment els immobles es posaran a la venda en els mateixos bancs de procedència (bfa-bankia, Catalunya Caixa, nova caixa galicia banco-banco gallego y banco de valencia) i properament s’espera que entri en funcionament un únic portal per facilitar l’accés a l’usuari. Fins aleshores caldrà consultar els portals de cada una de les entitats.
Bankia Habitat
Novagalicia
Catalunya Caixa
De moment els que s’han posat a la venda no són tots els que hi ha i els mateixos empleats de les oficines en alguns casos no tenen clar quins immobles són del seu banc i quins del Sareb, però en qualsevol cas cada sucursal pot oferir la informació necessària i facilitar la visita al pis. També a la sucursal el client haurà de fer una oferta i esperar una resposta del Sareb.

Si vosté està interessat en compar  un pis, recordi les nostres recomanacions i sobretot, encarregui una taxació a una Societat Homologada. Igualment necessitarà una taxació hmologada amb finalitat de garantia per constituir la hipoteca, no cal que esperi a que la demani el banc i li carregui la despesa al compte.  No només assegurarà que el preu que paga és just si no que gaudirà de la mirada crítica d’un arquitecte expert descartant sorpreses urbanístiques i altres càrregues o servituds.

Notícies relacionades:

Us recordem que ARQUITASA és una Societat de Taxacions homologada inscrita en el registre especial de Societats de Taxació del Banc d’Espanya amb el número 4.404 des del 3 de Febrer de 1992, amb capacitat per emetre informes amb validesa per a les diverses finalitats previstes a la normativa vigent. Podeu fer la vostra sol·licitud de pressupost complimentant el formulari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *