S’inaugura el proper dimecres la 16a edició del Barcelona Meeting Point, l`únic congrés immobiliari professional i internacional de l’Estat en el que en una durada de cinc dies es poden trobar personalitats del sector, oportunitats d’inversió, finançament, inversors i noves tendències. El saló d’enguany comença amb l’esperança que coincideixi amb el moment en que el valor de taxació dels pisos hagi tocat fons. Enrique Lacalle, president del comitè organitzador, així ho creu i ho justifica amb el “retorn dels inversors estrangers” que “no vénen” si no pensen que ha arribat l’hora de comprar.

2 Comments

  1. Arquitasa Catalunya

    Els expositors del Barcelona Meeting Point confirmen que han fet més vendes que els anys anteriors.
    http://www.bmpsa.com/es/prensa/noticias/nota-de-balance-barcelona-meeting-point-marca-un-punto-de-inflexion-hacia-la-recuperacion.html
    Barcelona Meeting Point ha clausurat la seva 16 edició amb un nou èxit de visitants. Enrique Lacalle, president del Comitè Organitzador de Barcelona Meeting Point, organitzat per El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ha assenyalat que “ha estat un punt d’inflexió en una crisi tan profunda, i nou èxit de públic i vendes, el que demostra l’interès que continua havent per comprar. BMP ha representat una alenada d’aire fresc en moments de crisi. També cal assenyalar que els ajustos de preus i els avantatges fiscals que es poden aconseguir fins a final d’any s’han notat en les vendes i també s’ha notat un major interès internacional per invertir a Espanya. La participació de Bogotà-com a ciutat convidada-, la presència dels fons d’inversió internacionals i la massiva participació de Rússia han estat clau en l’èxit internacional del Saló ”

    Tot i la situació econòmica del moment i que afecta de ple el sector immobiliari, s’ha demostrat que Barcelona Meeting Point és un Saló útil i rendible per als que hi participen, com ho demostren les estimacions sobre les xifres de negocis que s’han realitzat al llarg del Saló. En aquest sentit, Enrique Lacalle ha revelat que “s’han negociat més operacions immobiliàries entre el Saló Gran Públic i el Professional que en els últims anys, que ara mateix és difícil d’avaluar en xifres, si ha quedat clar que s’han fet més contactes i més vendes que en anys anteriors segons tots els expositors. La xifra de negoci s’anirà concretant en els pròxims mesos. Un comentari habitual entre els expositors ha estat: “hem fet més contactes en 5 dies que en els últims 6 mesos”.

  2. Pingback: La Caixa rep ofertes al 50% del seu valor | Taxacions Immobles Taxacions Homolog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *