008_EEUUPuja

Les vendes d’habitatges de segona mà als EUA van pujar al maig al seu màxim nivell en més de tres anys i la construcció ha augmentat al juny.
Les compres de cases ja existents van pujar un 4,2 per cent fins a 5.180.000 anuals, la xifra més alta des de novembre de 2009, segons ha informat avui a Washington l’Associació Nacional d’Agents Immobiliaris. El Banc de la Reserva Federal de Filadèlfia ha dit que el seu índex de construcció també va pujar aquest mes al nivell més alt des d’abril de 2011, superant totes les previsions en un sondeig de Bloomberg.
La creixent demanda i la manca d’estoc ha impulsat el major augment del preu de taxació mig de l’habitatge en més de set anys, el que probablement donarà lloc a nous augments de la despesa de les llars. Així, les accions han caigut en previsió que una millora de l’economia fará més probable que funcionaris de la Fed comencin a reduir la quantitat de diners injectat als mercats financers a finals d’aquest any.
“La construcció residencial i les vendes creixeran durant el pròxim parell d’anys cosa que hauria de ser àmpliament favorable de l’economia”, va dir Tim Quinlan, economista de Wells Fargo Securities LLC a Charlotte, Carolina del Nord, un prestador hipotecari dels més gran dels EUA. L’informe de Filadèlfia és un “signe de vida en el sector de la construcció.”

FONT:Bloomberg.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *