Confiem que la majoria d’advocats coneixen ARQUITASA Societat de Taxació i l’especial atenció que prestem a les relacions amb aquest col·lectiu professional intervenint en assumptes de separacions, successions, patrimonials, fiscals o urbanístics.

Sabem la importància que té, en el seu àmbit de treball, la determinació del valor dels bens immobles i que aquests siguin identificats per professionals que garanteixin els resultats oferint fiabilitat a totes les parts. En els darrers  anys ens hem guanyat la confiança de molts advocats resolent amb professionalitat informes delicats i complexes gràcies a l’experiència, accessibilitat i tracte personal dels nostres arquitectes col·legiats.

Enguany celebrem una renovada imatge gràfica, la nova delegació d’Arquitasa a Catalunya situada al carrer Anglí, 8 bis de Barcelona i, sobretot, un nou sistema de control i validació que ens permet agilitzar els nostres terminis d’entrega. Aquestes novetats i la confiança dels nostres clients ens han permès tancar l’exercici 2014 amb un increment de resultats que ha superat llargament les millors expectatives.

Per tot això, hem renovat el nostre conveni amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, oferint descomptes als seus col·legiats a través del club ICAB. Esperem comptar aviat més advocats col·legiats entre els nostres principals clients, fent-los gaudir del nostre tracte personalitzat quan precisin informes de valoració de bens immobles.

Sol·licitud de pressupost

CLUB-ICAB-2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *